Rullagergatan 2, Gamlestaden, Kontor, 593 – 4000 m2

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 593 - 4000 kvm m²
oktober 5, 2014

Beskrivning

Hyr moderna kontorslokaler i en av Göteborgs mest anrika miljöer. Industihistorien är påtaglig i denna vacka tegelbyggnad från början av 1900 talet.

Hyr kontorslokal i en av Göteborgs vackraste tegelbyggnader. I denna byggnad från början av 1900 talet har vi möjlighet att erbjuda kontorslokaler från 1170 kvm till hela 5144 kvm. Fabriksbyggnaden har på senare tid blivit ombyggd till en modern kontorsfastighet. Här finns moderna kontor med möjlighet till öppen planlösning eller mer tradiationella cellkontor. Pelarsystem gör byggnaden flexibel och ytorna kan därför anpassas efter era önskemål. Lokalen är inredd med moderna krav på tillgänglighet, standard och datakapacitet. Här finns med andra ord alla moderna krav tillgodosedda. Välkommen att boka visning.

Kommunikationer
Gamlestaden 2:5 är belägen cirka fyra kilometer nordost om Göteborgs centrum. Fastigheten har mycket bra kommunikationer då flera spårvagnslinjer och bussar passerar området. De närmaste hållplatserna ligger 50 respektive 100 meter från Fastigheten. Till centralstationen tar det enbart 7 minuter med spårvagn. Fastigheten är också lättillgänglig med bil från såväl centrum som från E20/E6 och riksväg 40. Fastigheten har även ett utmärkt skyltläge längs Gamlestadsvägen och Artillerigatan. Mycket goda Parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till fastigheten.

Omgivning/Natur
I Gamlestaden lades grunden för Göteborg som Industristad där ett av Göteborgs viktigaste industriområden utvecklats sedan 1800-talet. Idag är Göteborg Stads vision att stadsdelen skall bli ett centrum och en sammanbindande länk mellan de nordöstra och centrala stadsdelarna. Kommersiell, småskalig service och handel finns i närheten, främst längs Artillerigatan och Brahegatan. Idag finns ett flertal serveringar, lunchrestaurang, några specialbutiker, apotek, systembolag, bank, tandvård, frisörer och vårdcentral.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2020 - Lokalkompaniet