Rosenlundsgatan 54, Södermalm, Kontor, 560 kvm

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 560 m²
Hiss: Ja
Parkering: Ja
november 14, 2017

Beskrivning

Ljus och yteffektiv lokal i Green Buildingklassad fastighet. Stor öppen yta som kombineras med mötesrum. Ljus från båda långsidorna och från gavel.
Stor öppen kvadratisk yta med ljus från tre håll. Planet är pelarbyggt och kan anpassas för företagets behov med öppna ytor och konferensrum mot fasad och förrådsytor, pentry/paus och toaletter i planets kärna.

Fastighetsbeskrivning
Två före detta industrihus som har totalrenoverats. Ljusa och trevliga lokaler med generös rumshöjd. God logistik i fastigheten med lasthiss från garage till samtliga våningsplan. Husen har totalt åtta plan, varav fem av dessa är kontorsplan och resterande är förråd och garage i källarplan. Flexibel planlösning med öppen lösning eller enskilda kontorsrum. Husen är mijömärkta Green Building och Miljöbyggnad.

Omgivning
Katarina-Sofia församling – I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker. Det ger liv till området dygnets alla timmar. Tantolunden ligger på ett stenkasts avstånd och inbjuder till sköna promenader under en lunch eller kanske på vägen hem.

Kommunikationer
Med tåg tar du dig enkelt hit, närmsta station är Stockholm södra och ligger några 100 meter från entrén. Flera bussar stannar alldeles utanför dörren. Buss 4 (Radiohuset-Gullmarsplan), buss 3 (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset) och buss 74 (Mariatorget T-station-Sickla Udde) stannar nära entrén. Närmaste tunnelbanestation är Mariatorget eller Zinkensdamm (röd linje) och det tar ca 10 minuter att gå från kontoret till båda stationerna. Q-park har parkeringsgarage i huset där platser går att hyra.

Service
Husen ligger mitt på Södermalm med ett mycket bra serviceutbud. På Rosenlundsgatan och på tvärgator finns matbutiker, Systembolag, mindre butiker, bagare, skomakare med mera. Flera restauranger och pubar finns i närområdet

Parkering
Garage finns i huset och opereras av Q-part

 

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2024 - Lokalkompaniet