Orrekulla industrigata 61, Hisingen/Tagene, Lager, 10257 kvm

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 10257 m²
juni 29, 2017

Beskrivning

10 000 kvm lager och kontor 10 km norr om city!

Precis invid E6:an norr om Göteborg ligger denna moderna lager och kontorsfastighet. Rangerytorna är väl tilltagna och möjlighet för rundkörning finns

Beskrivning
Fastigheten är byggd 1990 och har under åren moderniserats och byggts ut. Takhöjderna är mellan 3 och 8 meter. Det finns möjlighet att bygga till en höglager del på ca 4000 kvm så att fastighetens totala yta blir strax under 15 000 kvm.

Planlösning
Flexibel

Kommunikationer
Med bil tar det ca 15 min in till centrala Göteborg. Bussar går ifrån Kärra centrum som ligger på gångavstånd från fastigheten.

Service
Bäckebol köpcentrum ligger i närheten och där finns all upptänklig service så som bank, post, gym, apotek mm. Där finns även butikskedjor så som Ikea, Elgiganten, Mediamarket, Lindex, Coop och Clas Ohlson mfl.

Parkering
Gott om parkering

Omgivning
Området präglas av en väl utbyggd infrastruktur med Göta älv och Angeredsbron som landmärken. Flera stora logistikföretag finns etablerad i området, som ligger strategiskt längs E6:an.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2024 - Lokalkompaniet