Norra Hamngatan 18, Centrum, Kontor, 306 kvm

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 306 m²
Renoveringsår: 2014
april 28, 2015

Beskrivning

Nyrenoverat kontor med Brunnsparken som granne.

Välkomna till denna trevliga lokal med Brunnsparken som granne. Lokalen är totalrenoverad år 2014 och har en mycket hög standrad. Kontoret passar perfekt för verksamheten som sitter rumsindelat och vill sitta mitt i city. Kontoret har en bra planlösning med 9 kontorsrum, 3 konferensrum, stort ljust kök och en bra receptionsyta. Välkomna att boka tid för visning!

Parkering
Det finns gott om parkering i närområdet. Till exempel kan hyresgäster hyra p-plats genom att kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. I dess P-hus finns det även besöksparkering samtidigt som du i begränsad omfattning kan parkera på kringliggande gator.

Omgivning
Ett brett utbud i form av butiker, restauranger och annan närservice du kan tänka dig finns i, och i anslutning till, denna fastighet. Förutom det som finns i Nordstan finns det flera möjligheter hos Arkaden och Kompassen som ligger på några minuters promenadavstånd. Här kan du också finna all tänkbar service, men även Kungsgatans gångstråk eller den något längre bort belägna Kungsportsavenyn har mycket att erbjuda.

Kommunikationer
Fastigheten ligger precis invid Brunnsparken – kollektivtrafikens knutpunkt – och Centralstationen vilket gör att du har nära till alla kommunala kommunikationer du kan tänka dig. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik och SJ. Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Omgivning/Natur
Fastigheten är belägen vid korsningen Östra Hamngatan – Norra Hamngatan precis invid Brunnsparken i centrala Göteborg, en knutpunkt för både shopping och kollektivtrafik. Förutom resterande del av Nordstan finns bland annat Arkaden och Kompassen på andra sidan Brunnsparken med stora shoppingstråk. Vidare är det ett stenkast till Centralstationen åt ena hållet och Gustav Adolfs torg samt Kronhusbodarna åt det andra.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2024 - Lokalkompaniet