Norra Ågatan 40, Mölndal, Butik/Utställning, 975 kvm

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 975 m²
Parkering: Ja
juli 10, 2015

Beskrivning

Ljus och fräsch butik-/utställningslokal med litet kontor. Utmärkt skyltläge mot E6:an.Lokalen har fönster åt samtliga håll och en egen lastkaj med lasthiss. Mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn.

OMGIVNING
Fastigheten är belägen i Mölndal mellan E6/E20 och Göteborgsvägen, strax norr om Lackarebäcksmotet vilket möljliggör enkel access till de stora lederna kring Göteborg och Mölndal. Närhet till bra kommunikationer med buss och spårvagn. Kringliggande bebyggelse består främst av kontor, industri och handel.

SERVICE
Nära till Mölndals centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Nära även till Göteborgs centrum med all tillgänglig service. I området finns flera lunchrestauranger.

KOMMUNIKATION
Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20. Flera busslinjer trafikerar området och det är cirka 5 minuters promenad till spårvagnshållplats Lackarebäck. Det finns gratis parkering i anslutning till fastigheten.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2024 - Lokalkompaniet