Mölndalsvägen 30C, Södra Centrum, Kontor, 291 kvm

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 291 m²
Hiss: Ja
Parkering: Ja
Våningsplan: 5
mars 31, 2017

Beskrivning

Hyr kontor på populära Mölndalsvägen med Liseberg som närmsta granne, 291 kvm.

Lokalen är idag helt tom, vilket innebär stora möjligheter för hyresgästen att vara med och påverka planlösning och materialval. I anslutning till lunchrestaurangen i huset finns en gemensam konferensanläggning med två toppmoderna konferensrum. Här har du spårvagnshållplatsen utanför dörren och endast 10 minuters promenad till Korsvägen. Parkeringsplatser finns i, och i direkt anslutning till fastigheten. Byggnaden är GreenBuilding certifierad.

Omgivning
Fastigheten ligger i ett av Göteborgs mest expansiva områden, Göteborgs södra centrum! Utmed Mölndalsvägen finns det mataffär, frisörsalong, gym, blomsterbutik och ett flertal lunchrestauranger.

Kommunikationer
Fastighetens placering på Mölndalsvägen innebär mycket goda kommunikationer. Oavsett om du kommer med buss, spårvagn eller bil. Korsvägen ligger endast 10 minuters promenad bort. Ska du till Landvetter tar det endast 20 minuter med bil. Parkeringsplatser finns i, och i direkt anslutning till fastigheten.

Fastighetsbeskrivning
Modern kontorsfastighet, belägen 500 m söder om Liseberg, nära Universeum och Världskulturmuseet. Endast 10 min promenad från Korsvägen.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2022 - Lokalkompaniet