Lilla Bommen 1, Centrum, Kontor, 300 kvm

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 300 m²
Hiss: Ja
mars 10, 2015

Beskrivning

Mycket fin kontorslokal, högt upp i Läppstiftet, 300 kvm.

På våning 19 i Läppstiftet finns nu denna trevliga lokal med nytt pentry och fräscha ytskikt. Planlösningen är blandad med ett stort konferensrum för ca 20 personer. Lokalen har en unik utsikt över Göteborgs hamninlopp som måste upplevas på plats.

Beskrivning
Välkommen till Göteborgs kontorsfastighet nummer ett och till det populäraste kontorsområdet i Göteborg. Att jobba med vattnet som granne är ett privilegium du får när du flyttar in i området vid Lilla Bommen. Lägg till en fantastisk utsikt över i stort sett hela Göteborg, så har du kommit rätt.

Omgivning
Skulle du mot förmodan inte hitta till Lilla Bommen så kan du i princip fråga vilken Göteborgare som helst om vägen. Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är en karneval för både näsa och öga.

Närservice
Här finns all tänkbar service, exempelvis bank, restaurang, servicebutik, konferensanläggningar, träningscenter och mycket mer. Endast ett stenkast ifrån Lilla Bommen finner du Nordstan, Gustav Adolfs torg, Kungsportsplatsen och Avenyn.

Kommunikationer
Götaleden passerar precis utanför och Centralstationen med pendeltåg, bussar, spårvagnar och flygbussar ligger på gångavstånd. För mer information och tidtabeller besök gärna västtrafik.se och sj.se.

Parkering
Tillgång till parkering finner du i det närliggande P-däcket, en bekvämlighet som är få förunnat i centrala Göteborg. I fastigheten finns även ett antal fasta garageplatser för uthyrning och besöksparkering finner du på planen under Göta Älv bron.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2024 - Lokalkompaniet