Kungsgatan 31-33, Centrum, Kontor, 395 m2

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 395 m²
april 30, 2016

Beskrivning

Totalrenoverat öppet kontor med nybyggd balkong i söderläge, alldeles vid Domkyrkan.

I denna vackra fastighet kommer det renoveras en lokal högst upp i huset med nybyggd stor balkong i söderläge. Lokalen byggs enligt bifogad planskiss och inflyttning planeras i slutet av 2016.

Välkommen att kontakta oss för visning!

Beskrivning:

Fastigheten är beläget mitt i hjärtat av Göteborg. På Kungsgatan och i dess omgivning finner ni här allt ifrån trendig klädaffärer och spännande lunchrestauranger till retro second hand-shopping.

Omgivning:

Fastigheten är mycket centralt beläget. Bara ett stenkast ifrån ligger Grönsakstorget och Domkyrkan med mycket frekventa buss- och spårvagnsförbindelser. På nära gångavstånd hittar ni även t.ex. Saluhallen (Kungstorget), Kungsportsplatsen och Feskekôrkan.

Närservice:

Fastigheten ligger i anslutning till Kungsgatan som erbjuder ett stort utbud av caféer, lunchrestauranger, butiker och service. För den aktiva finns flera träningsanläggningar i närheten så som Friskis & Svettis, SATS, Fysiken och Fitness24seven.

Kommunikationer:

Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss och spårvagnshållplatserna är Domkyrkan och Grönsakstorget. Centralstationen ligger 5 minuter bort med spårvagn, 10 minuter till fots. Mer info och tidtabeller finner ni påVästtrafik och SJ.

Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg vilket staden siktar mycket på. På bl.a. Kungsgatan och vid Grönsakstorget finns flera av de populära Styr & ställ-cyklarna att hyra.

Parkering:

Det finns gott om parkering i närområdet. Vasakronans hyresgäster kan hyra garage- eller parkeringsplats på Otterhällegatan 12 och Ekelundsgatan 8. Tack vare det geografiska läget finns även möjlighet att hyra parkeringsplatser i Nordstan eller hos APCOA’s parkeringshus på Ekelundsgatan 5-7 eller P-hus City på Östra Larmgatan.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2024 - Lokalkompaniet