Högsbo, Fältspatsgatan 6, Lager 321 m2

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 321 m²
Parkering: Ja
Våningsplan: Markplan
januari 9, 2014

Beskrivning

Här finns tilllfälle att få en bra lagerlokal med bra läge till utfartslederna. Lagret är ett låglager i markplan på 321 kvm med en wc i bakkant.
Till lokalen finns källarfönster med galler på insidan samt port. Lastning kan ske via gemensam lastbrygga. Möjlighet till uppställning av container. Nära till lunchrestauranger, kommunikation, utfartslederna och inte minst service. Köpcentra 421 samt tillbyggda Frölunda Torg finns bara på några minuters avstånd med bil.

Omgivning
Högsbo industriområde är beläget ca 5 minuter från Göteborgs centrum. Området är Nordens största företagsområde med drygt 1 000 företag. Industriområde som även erbjuder både handel och grönområde. All tänkbar service finns i nära anslutning.

Kommunikationer
Busshållplats finns på Olof Asklunds gata med flera busslinjer. Dag Hammarskjöldsleden i nära anslutning via Marconi-motet, som ansluter till Söderleden och RV 158. Vid Marklandsgatan finns även en kollektiv knutpunkt för spårvagnslinjer och stombussar.

Service
I närområdet finns köpcentrat 421 med stormarknader och butiker. På andra sidan Söderleden finns Sisjö handelsområde med flera stora butikskedjor representerade, liksom bank och restauranger.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2022 - Lokalkompaniet