Gruvgatan 37, Högsbo, Kombilokal, 260 kvm

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 260 m²
Parkering: Ja
Våningsplan: BV
mars 31, 2017

Beskrivning

Väldisponerad kombinationslokal i Högsbo.
Lokalen ligger i bottenplan med port från utsidan och kontorsentré från trapphuset. Ytan är fördelad på lager, två omklädningsrum med WC/dusch, ett WC i kontorsdelen, ett förråd, två kontorsrum samt en större kontorsyta i öppet landskap mot kök/pausyta.

Här, på toppen av Högsbo har du nära till det mesta till ett rimligt pris och med god tillgång till parkering. Lunchrestaurang, gym samt entré till Änggårdsbergen finns i fastighetens direkta närhet. Med bil tar du dig snabbt ut på Dag Hammarskjöldsleden eller Söderleden för smidig åtkomst till resten av staden. Kollektivtrafiken går via knutpunkten Marklandsgatan.

Omgivning
Högsbo industriområde är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till köpcentret 421 ger stort utbud av butiker och övrig service. Precis intill fastigheten ligger Träningsverkets gym samt entré till Änggårdsbergen. På kort gångavstånd ligger lunchrestaurangen Måltiden.

Kommunikationer
Busshållplats finns på JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Parkering för personal och besökare finns på området, kontakta oss för mer information om detta.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2022 - Lokalkompaniet