Gamlestadsvägen 2, Gamlestaden, Kontor, 477 kvm

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 477 m²
Parkering: Ja
Våningsplan: 4
juni 4, 2015

Beskrivning

Modern kontorslokal på vån 4 i Gamlestaden, en utav de mest expansiva stadsdelarna i Göteborg. Idag rumsindelad planlösning med 3 WC+1 HWC samt pentry. Fönster i tre vädersträck

Området
Gamlestadens Fabriker, ett av Göteborgs äldsta och mest välrenommerade industriområde, har sedan 1993 byggts om till arbetsplatser anpassade för 2000-talet. I de gamla fabriks- hallarna får kreativitet och framtidstro fritt spelrum.

Fastighetsbeskrivning
Byggnaderna har uppförts inom ett mycket brett tidsspann, den första redan 1727. Huvuddelen av byggnaderna är emellertid från tiden kring sekelskiftet och har renoverats och restaurerats och utvecklats till ett modernt och populärt företagsområde.

Närservice
Restauranger, café, gym, bowlinghall med konferensmöjligheter finns inom området.

Kommunikationer
Gamlestadens Fabriker ligger ca. 5 min med bil från Göteborgs centrum. Hållplats för sex olika spårvagnslinjer samt busshållsplats i anslutning till området. Man tar sig med spårvagn till Drottningtorget och Centralstationen på ca. 6 minuter.

Parkering
Ett stort utbud av parkeringsmöjligheter finns i området Gamlestadens Fabriker.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2020 - Lokalkompaniet