Frihamnen 16A, Frihamnen, Kontor, 676 kvm

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 676 m²
Parkering: Ja
juni 3, 2015

Beskrivning

I spännande Frihamnen 16 har vi nu en ledig kontorsyta om 676 kvm. Här hittar du ljusa lokaler med högt i tak och stora öppna ytor i kombination med kontorsrum och konferensrum.

I söderläge finns en stor balkong som vetter mot älven och erbjuder utsikt över södra Älvstranden med Lilla Bommen och operan. Här sitter du på första parkett under stora event som till exempel Volvo Ocean Race sommaren 2015.

Som grannar i fastigheten får du bland andra Bukowskis, Hewlett Packard och Mix Megapol samt den populära restaurangen Runegård & Hvit.

Energiprestanda (värme, kyla, fastighetsel): 95 kWh/m2.
Frihamnen – en del av Älvstaden
Frihamnen är idag ett av de mest spännande och expansiva områdena i Göteborg. Här ska Göteborgs centrum länkas över älven och vidare in mot Kvillebäcken, Lindholmen och Backaplan, med många nya framtida verksamheter och bostäder. Här växer Jubilieumsparken fram, vid sidan av playan och den uppmärksammade bastun. Dagens Frihamn består av blandade verksamheter – marina, kontor, restaurang och bussdepå med mera.

Ta spårvagn eller bil till Frihamnen
Det är lätt att ta sig till och från Frihamnen med spårvagn, en hållplats från city, och med buss till nya hållplatsen Frihamnsporten. Det finns även gott om parkeringsplatser i området.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2024 - Lokalkompaniet