Fjärde Långgatan 46-48, Centrum, Kontor, 699m2

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 699 m²
Hiss: Ja
Våningsplan: 3
maj 5, 2017

Beskrivning

Lokal med stor utvecklingspotential som kan utformas för att passa era önskemål. Lokalen har en egen ingång till lokalen med trappa från markplan. Fastigheten ligger på ett mycket bra läge med buss- och spårvagnsförbindelse på gångavstånd. Linnégatan ligger ett stenkast från fastigheten och erbjuder många trevliga restauranger och uteserveringar. Några hundra meter från fastigheten ligger även Järntorget som är en stor knutpunkt för buss- och spårvagnar.

Omgivning
Masthugget är en stadsdel inom stadsdelsområdet Linnéstaden i Göteborg. Området ligger mellan Slottsskogen och Göta älv i nord-sydlig riktning, avgränsas i öster av Linnégatan och i väster av stadsdelen Majorna. Den består av flera områden med olika karaktärer.

Kommunikationer
Flera spårvagns- och busslinjer passerar masthuggstorget, ca 100 meter från vår fastighet. Järntorget som är en central hållplats i vår kollektivtrafik ligger några hundra meter från fastigheten.

Service
Vid Masthuggstorget har du allt du behöver för en smidig vardag. Inom ett par meter finner du gym, matvarubutik, vårdcentral och restauranger. I området finns även härliga butiker med allt från vintage till marimekko. En bit längre upp på gatan ligger Linnégatan med sitt sprudlande folkliv, uteserveringar och gediget kulturarv.

Vägbeskrivning
Öster från E6/E20/E45 kör Götatunneln mot Järntorget, följ därefter skyltar mot Masthuggstorget.
Väster från Oscarsleden, följ skyltar mot Masthuggstorget.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2020 - Lokalkompaniet