Fabriksgatan 7, Gårda, Kontor, 203 m2

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 203 m²
Parkering: Ja
Våningsplan: Markplan
juni 19, 2014

Beskrivning

Stilrent kontor med öppen planlösning och hög standard i populära Gårda! Mycket fräsch kontorslokal med öppen planlösning. Kontoret ligger i ett av Gårdas finaste kontorshus med ett riktigt bra skyltläge precis vid rondellen där all trafik som ska till och från centrala Göteborg passerar. 2 toaletter varav en handikappanpassad , plats för avhängning samt pentry. Bra möjligheter att bygga till ett eller flera rum för den som har behov av det.

Närservice
Gårda Fabriker är främst en kontorsfastighet som ligger i östra delen av Göteborgs innerstad nära Svenska Mässan med gångavstånd till city center. Man har därav närhet till alla servicefunktioner man kan tänkas behöva.

Kommunikationer
Då fastigheten ligger i centrala Göteborg finns mycket goda kommunikationer med bil, bussar och tåg. Den ligger vid knutpunkten för stadens alla genomfartsleder. Göteborgs city och evenemangsstråket med arenor och andra evenemangsbyggnader har du lika nära.

Omgivning/Natur
Fastigheten ligger centralt med närhet till Göteborgs city och i området finns exempelvis arenor och andra evenemangsbyggnader.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2022 - Lokalkompaniet