Centrum, Barnhusgatan 1, Kontor 344 m2

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 344 m²
Hiss: Ja
januari 9, 2014

Beskrivning

Modern kontorslokal mitt i centrala Göteborg på 344 kvm, granne med GP-huset och Centralstationens bangård med fantastisk utsikt.

Kontorsrum med stort fika/matsalsrum med barkök och plats för flera matbord. Öppna ytor vid korridor som kan anpassas för reception alternativt yta för utställning eller soffgrupp. Flera större rum lämpade för konferensutrymme. Fantastisk vidsträckt utsikt mot norr, precis jämte Centralstationens banvall, man ser allt från ”Läppstiftet” Lilla Bommen, Gasklockan och Göteborgs Postterminal på Kruthusgatan. Utsikt också mot den fina innergården. Garageplatser finns att hyra i husets garage, där det också finns ett parkeringsområde för besökande (betalautomat).

Omgivning
Fastigheten ligger granne med GP-huset, nära till Centralstationen och Polhemsplatsen. Bästa läge för både kollektivtrafik och bil.

Kommunikationer
Gångavstånd till Drottningtorget där de flesta spårvagnslinjer trafikerar. Linje 1, 3 och 8 trafikerar gatan utanför fastigheten samt buss nr 17.

Service
I fastigheten finns tillgång till matvaruaffär, hotell, restaurang, träningscenter och bowling. Biluthyrning och diverse butiker finns i närområdet. Gångavstånd det Göteborgs största affärscentra Nordstan och centrums shoppingstråk.

Allmänt
HISTORIK: Den 1 april 1940 invigde Ford Motorverken sina nya lokaler i fastigheten som var byggd i funktionalistisk stil med omfattande glaspartier och med självbärande trappor som förbindelse mellan verkstad och utställningshall. Både inhemska och utländska arkitekter vallfärdade till Motorverkens fastighet på Odinsgatan. Fastigheten (kv Stampen) byggdes om under åren 2001 – 2004 och består idag av hotell, bostäder, handel och kontor.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2022 - Lokalkompaniet