Britta Sahlgrens gata 8 A-D, Högsbo / Sisjön, Kontor, 385 kvm

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 385 m²
Hiss: Ja
Våningsplan: 3
januari 30, 2014

Beskrivning

Kontoret är beläget på plan 3 med hiss. Entren till kontoret är via ett attraktivt glastrapphus som är nybyggt 2008. Fri parkering utanför entren. Hela kontoret anpassas och totalrenoveas efter era önskemål. Kontret har en fransk balkong samt mycket ljus.

Omgivning
Hösgbo/Sisjön Högsbo-Sisjön industriområde har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Högsbo-Sisjön industriområde ligger i sydvästra Göteborg inte lågt från Frölunda torg och Mölndals centrum. Det centrala läget och närhet till stora trafikleder har gjort området mycket attraktivt för företag i olika branscher.

Service
Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Kommunikationer
Kommunikationen från Britta Sahlgrens gata 8 är mycket god. Från fastigheten kommer du snabbt och lätt ut på Dag Hammarskköldsleden. Den kollektiva kommunikationen är också bra, precis utanför fastigheten finns en busshållsplats. Därifrån går buss nr 82 samt buss nr 758. Dessa bussar går med ca 30 minuters mellanrum till centralstationen.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2022 - Lokalkompaniet