Bohusgatan 15, Centrum, Kontor, 635 m2

Lägg till i favoriter
Lokalyta: 635 m²
Parkering: Ja
juni 20, 2014

Beskrivning

Strategiskt läge mitt i evenemangstråket kan vi erbjuda en lokal med öppen planlösning och fönster åt tre håll.

(Referensbilder från annan lokal i huset) Här kan ni vara med och påverka ytskikt och planlösning efter era företagsspecifika behov. Trots fastighetens centrala läge är området även lättillgängligt med bil och ni når ett flertal större leder på bara några minuter. Välkommen att kontakta oss för mer information om lokalen eller för att boka en visning!

Beskrivning
Fastigheten ligger centralt belägen vid Heden mitt i Göteborg. Trots fastighetens centrala läge är området mycket lättillgängligt med bil. Både E6:an och E20 (som bland annat leder till riksväg 40 och Landvetter Flygplats) nås på bara någon minut. I området finns goda möjligheter till underhållning med allt från Ullevi, Scandinavium och Liseberg. Närheten till evenemangsstråket området en spännande blandning av företag, nöjen och underhållning.

Omgivning
På gångavstånd från fastigheten hamnar du mitt i stadens vimmel med Kungsportsavenyn som den centrala kärnan. Som komplement är det närhet till lugnet vid Gårda där man kan strosa längs Mölndalsån för att sträcka på benen under lunchen.

Närservice
Med dess centrala läge vid Heden är det promenadavstånd till såväl Kungsportsavenyn, Centralstationen och inom Vallgraven. Därmed finns det ett brett utbud av restauranger & shoppingstråk och dessutom goda förbindelser både inom Göteborg och för längre resor. För den aktiva finns det även diverse träningsanläggningar i närheten såsom gym, tennishall och simhall.

Kommunikationer
Fastigheten har goda kommunikationsmöjligheter för både kollektiv- och biltrafik tack vare dess närhet till europa- och riksväger. De närmsta buss- och spårvagnshållplatserna finns på promenadavstånd vid Ullevi, Stampen, Heden och Korsvägen. Därmed är det väldigt enkelt att ta sig till kontoret för både anställda och besökare.

Parkering
I grannfastigheten på Skånegatan finns ett större parkeringshus där du kan hyra p-plats genom Vasakronan. P-platser finns även i Ullevigaraget runt hörnet. I området finns även gatuparkering.

Karta

Hitta fler lediga lokaler!

Du vet väl om att Lokalkompaniet samarbetar med det flesta stora och små fastighetsbolagen i Göteborg. Lokalkompaniet - Smidigare lokaljakt!
Sök Lokal

© 2022 - Lokalkompaniet